Madkampen.dk » Ingredienser » Creme:
Opskrifter på mad med Creme:
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Creme: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Cheesecake med Koldskål
Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...
-
Jordbærtrifli med Makroner
Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps. Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blen...
-
Tiramisu Lagkage
Bland kaffe og Amaretto eller Baileys. Dryp blandingen over lagkagebundene. Kom mascarpone i en skål og rør den blød. Rør kaffepulver i. Tilsæt fløden lidt efter lidt under piskning med elpisker til du får en sammenhængende cr...
-
Chokoladelagkage med Brombærcreme
Til fyldet: flæk vanillestangen, skrab kornene ud og gem dem. Kog de rensede brombær, vanillestangen, syltesukkeret og vandet i 5 minutter og hæld det til afkøling i en skål. Stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 160°C (varmluft)...
-
Fastelavnsboller med Creme
Lun mælken i en gryde, til den er lillefingervarm. Hæld den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (gem lidt mel) og slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et klæde og stil dejen til hævning et lunt ...
-
Tuc Kage
Til 8 personer. Pisk æggehviderne luftige. Blend nødderne helt finthakkede, så de bliver som mel. Put kiksene i en pose og bank på den med en kagerulle, til de er helt fint knust. Bland begge dele i æggehvidemassen. Hæl...
-
Sommerkage med Mandelbund & Friske Bær
Hæld alle ingredienserne i en skål, og giv det en tur med håndmixeren til det hele er samlet. Beklæd en tærteform med bagepapir og hæld dejen i. Bag bunden på 200°C i ca. 25 minutter. Lad den afkøle på en rist. Rør kagecrem...
-
After Eight Kage
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt margarinen og bland den i sammen med kakao. Sigt mel, bagepulver, natron og salt, og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og bag d...
-
Citronroulade
Tænd ovnen på 250°C. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og tilsæt salt. Pisk æggene luftige med en håndmixer og pisk derefter sukkeret i. Pisk, til det bliver en tyk og luftig creme, og tilsæt fintrevet citronskal og 1...
-
Othellolagkage
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer, sukker, Maizena og mælk sammen i en gryde. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud, og kom dem i æggemassen sammen med den tomme vanillestang. Bring cremen i kog under piskning ...
-
Napoleonskage med Valnøddecreme & Rabarber
4-6 personer. Tænd ovnen på 200°C. Rens og skær rabarberne i 3 cm lange stykker. Vend rabarbersykkerne sammen med sukker blandet med appelsinskal, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og ba...
-
Dukan Lagkage
Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft). Del først æggene. Pisk hviderne stive og pisk blommerne med perfect fit grundigt, så det bliver hvidt og luftigt. Bland skummetmælkspulver, majsmel, Maizena og bagepulver sammen og sigt det ...
-
Brownie med Chokoladecreme
Giver ca. 12 stykker Forvarm ovnen til 170°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker let og luftigt i en stor skål. Tilsæt mel og kakaopulver, og pisk, til alle ingredienserne er godt blandet. Hæld det smeltede smør i, og rør det...
-
Varmrøget Laks med Æblesellerifløde
4 personer. Et passende stykke varmrøget laks (ca. 120 g per person) lægges på lidt salat. Pisk fløden let og bland med græsk yoghurt. Tilsæt selleri og æble. Smag til med limesaft, salt og sukker. Pynt med cremen og et hår...
-
Jordbærtærte
Rør ingredienserne til mørdejen sammen - du må ikke arbejde for meget med den - stilles på køl i 1 time. Dejen rulles og lægges i et tærtefad. Ingredienserne til marcipanfyldet blandes sammen, og lægges ovenpå mørdejen. Bage...
-
Trifli med Sveskekompot
Bring svesker, vand og sukker i kog i en gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter - rør af og til. Tilsæt portvin og citronsaft og lad sveskekompotten køle af. Vend mandlerne i. Rør æggeblommer, sukker og majsstivel...